Handla
hos oss

Så här handlar
du hos oss

När byggarglädjen slår till, så slår den till snabbt. Helst skulle man ha en egen liten byggshop hemma att bara plocka ur och sätta igång direkt. I vår byggshop har vi det mesta som du kan behöva för både stora och små byggprojekt. Vi har ett utvalt sortiment och en anläggning som maximerar den kunskap vi utvecklat i generationer. Det flesta av våra produkter är tillverkade här på plats och vi vågar oss på att säga att vi verkligen kan trä.
Vi hjälper dig gärna och gör vårt yttersta för att du som kund ska få ett så smidigt och lustfyllt byggande som möjligt. Om du saknar en list eller två och inte hinner hit under våra öppettider så gör vi vad vi kan för att lösa det på bästa möjliga sätt. Tveka inte att ringa oss!

Vi är ett litet företag som tänker stort. Vår kunskap och anläggning är utvecklad i generationer och vi har kapaciteten för stora projekt men också flexibiliteten att snabbt kunna ställa om för mindre poster. Vårt kontaktnät inom ämnesinköp är stort och bygger på långa relationer och vi hittar oftast de råvaror vi söker. Vi är bra på att maximera volymen av olika paketsorter på en transport vilket bidrar till att transportkostnaderna minskar per m3. Tack vare vår kunskap, flexibilitet och utvecklade anläggning kan vi också ta fram specialprodukter.

Vad kan vi hjälpa dig med?
Kontakta oss på +46 (0) 960-14010 eller info@fjallbonas-travaru.se för order och specialbeställningar.

Kampanj!

Platshållartext för eventuella kampanjer!

Se vårt Instagram-konto

Sortimentslista

Den här hemsidan använder sig av cookies.